Tervetuloa VTTaido ry:n sivuille.
Seuramme treenaa Espoossa.

Huom! Tätä sivua ei enää päivitetä. Ks. VTTaidon uudet sivut Facebookissa. Treenit ovat jatkossa maanantaisin klo 17-18 Tapiolassa Tuulimäen budosalissa Espoossa. Tervetuloa! (Päivitetty 17.9.2021)


Taido on japanilainen budolaji, jossa yhdistyvät potkut ja lyönnit sekä niiden variaatiot jalkojen ja vartalon akselia muuttamalla, esimerkiksi viemällä käsi maahan tai pyörähtämällä ympäri. Voit lukea lisää lajista Suomen Taidon sivuilta tai katsoa lajia esittelevän videon.


Treenaaminen VTTaidossa

VTTaidon treenit on suunnattu kaikenkuntoisille aikuisille. Meillä treenaa sekä nykyisiä ja entisiä VTT:läisiä että muita aikuistaidokoita. Ikähaarukkamme on noin 30-60 vuotta. Seurassamme voit treenata 1-8 kertaa kuukaudessa. Teemme jokaiselle oman kunnon, tavoitteiden ja aikataulullisten mahdollisuuksien mukaisen treenisuunnitelman. Tavoite voi olla esimerkiksi osallistuminen sinisen vyön kokeeseen 1 vuoden harjoittelun jälkeen.

Omalla salilla harjoittelun lisäksi voit edistyttyäsi
• tehdä vierailuja muiden seurojen harjoituksiin ympäri Suomen
• osallistua Suomen Taidon leireille
• ja halutessasi osallistua myös kilpailutoimintaan.


Tervetuloa treenaamaan VTTaidoon!

• Onko paikat jumissa ja niveliin sattuu?
• Onko istumatyö tehnyt sinusta kankean ja energia on työpäivän jälkeen vähissä?
• Onko liikunta jäänyt vähiin ja se alkaa näkyä myös vyötäröllä?

Ei hätää, VTT:n kuntotaido on mitä parhainta liikuntaa juuri sinulle! Koordinaatiota, lihaskuntoa sekä notkeutta, mutta yhtälailla itsetuntoa ja mielialaa tasapainoisesti kohentava japanilainen budolaji taido on ulottuvillasi lähempänä kuin arvaatkaan. Kun tämä vielä yhdistyy pienen ja tiiviin ryhmän rentoon ilmapiiriin, jossa treeniä ei oteta liian vakavasti sekä edullisiin kustannuksiin on täydellinen paketti valmis juuri sinulle!

Laita siis verkkarit jalkaan ja tule rohkeasti kokeilemaan lähes henkilökohtaista valmennusta. Harjoittelu on täysin jokaisen oman kunnon ja tunnon mukaista, joten turha pelko pois! Kaikki opetetaan alkeista lähtien - ei haittaa vaikka et tietäisi budolajeista mitään.

Tervetuloa salille! Ota rohkeasti yhteyttä ja sovitaan aikatauluihisi sopiva aloitusajankohta ja treeniaikataulu.

Taidon lajivastaava
Juha Kaunisto
050 584 9383, sähköposti juha . kaunisto (at) vtt . fi   


Harjoitusajat ja -paikka

Huom! Tätä sivua ei enää päivitetä. Ks. VTTaidon uudet sivut Facebookissa. Treenit ovat jatkossa maanantaisin klo 17-18 Tapiolassa Tuulimäen budosalissa Espoossa. Tervetuloa! (Päivitetty 17.9.2021)